Σχετικά με εμάς

Η e-Safety δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ενδυμάτων εργασίας και εμπορίας ατομικών μέσων προστασίας από το 1976. Όραμα μας και στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ενδυμάτων και υποδημάτων, τα οποία θα παρέχουν την ύψιστη και αποτελεσματικότερη προστασία στους εργαζόμενους.

Ιδρυτής της e-Safety, ο Μπεντόπουλος Κοσμάς, με πολυετή εμπειρία και δραστηριότητα στον χώρο, παραδίδει την σκυτάλη στην επόμενη γενιά να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του, την προστασία των εργαζομένων.

Από το ξεκίνημα της εταιρείας μας, φροντίζουμε να παρέχουμε ενδύματα και υποδήματα εξαιρετικής ποιότητας και ασφάλειας, τα οποία πληρούν κάθε είδους απαίτηση των πελατών μας και εξοπλίζουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εκτύπωση και το κέντημα του σήματος της εταιρείας σας πάνω στα ενδύματα με τα οποία σας προμηθεύουμε.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στον χώρο μας καθιστά κορυφαίους προμηθευτές επαγγελματικών ενδυμάτων, τα οποία θα ανταποκρίνονται σε κάθε σας απαίτηση.

Μπορούμε να σας επισκεφτούμε στον χώρο σας για να εντοπίσουμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησης σας, να τις καταγράψουμε ώστε τα ενδύματα ή υποδήματα με τα οποία θα σας προμηθεύσουμε να ανταποκρίνονται πλήρως στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για πλήθος επαγγελματικών κατηγοριών.

Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη αρκεί να μας το ζητήσετε!

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικά καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη και οικονομικό προϋπολογισμό.

Γιατί εμάς;

Γιατί η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων σας, δίνοντας βάση στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική.